Bloggliste

Enchanted Portraits

En litt utypisk filmanmelder som legger underholdningsverdien i en film som hovedgrunnlag, og synes personlige meninger er viktigere enn fagkunnskap.

Fred Ut, Sønn

Fred Ut startet tilværelsen sin som det mannevonde alter egoet til Thomas Herlofsen. Thomas er født i 1975, ungdomsskolelærer (primært musikk og engelsk) og bor på Gimsøy sammen med Fru Ut, Ut Jr. og hunden Pea.

FUS!

FUS! er først og fremst en filmblogg, men her er det plass til alt som er i nærheten å være kultur. De som skriver på FUS! skriver også en god del andre steder. Vitsen med FUS! er å samle film og kulturstoffet vårt på ett sted.

Gjemmestedet

Gjemmestedet er en dedikert temablogg om film. Her kan du lese saker og lengre innlegg om gamle som nye filmer på kino og DVD. Vi sveiper til tider også lett innom TV-serier som interesserer oss og noe litteratur om film.

Speilet

Speilet er en norsk filmblogg med anmeldelser og mer, som fra 2007 til 2009 var å finne på speilet.wordpress.com. Det er denne tidsperioden som er å finne på Bloggarkivet. I senere tid har Trond Johansen blogget videre på speilet.montages.no.

Tigleder

Tigleder er en listeblogg der jeg setter opp de tingene jeg liker best. Oppfordrer også andre til å tilføye hva de liker best.