BUZZ! - Uke 3

Bare så vidt inn i 2011 må jeg roe ned hjerterytmen over grufulle remake ideer, corny nominasjoner og kule konsept bilder. Sjekk ut ukas Buzz!

-”X-Men: First Class” er allerede godt i gang, og bilder fra den kommende filmen slippes nå på nettet. Filmen som vil vise ungdommen til seriens aldrende stjerner, Magneto og Professor X. Det bys på en hel drøss nye ansikter også, og alle roller, gamle som nye, bæres av nye ansikter. Fra venstre på bildet ovenfor ser vi Michael Fassbender (Magneto), Rose Byrne (Moira MacTaggert), January Jones (Emma Frost), Jason Flemyng (Azazel), Nicholas Hoult (Beast), Lucas Till (Havok), Zoe Kravitz (Angel), Jennifer Lawrence (Mystique) og sist, men ikke minst: James ”The Last Kingo f Scotland” McAvoy som Professor Charles Xavier. Jeg må innrømme at jeg liker kostymene. Etter årevis med lakk, lær, gummi og andre kreative løsninger, er det endelig tilbake til spandex, polyester og bomull!

-Skespiller Keanu Reeves har latt det glippe at det er Muligheter for at Matrix 4 og 5 kan bli realisert! Det er selvsagt Wachowski brødrene som står bak ideen, og de er visst nok i samarbeid med James Cameron for å skape filmen i 3D. Med tanke på hva den opprinnelige filmen har betydd for dagens spesialeffekter, er det vel lov å håpe at de tar 3D også til et høyere nivå.

-Årets Razzie-nominerte er klare. Dette er prisene for de verste som er produsert på film i året som har gått, og på lista ovr titler og navn finner vi blant annet følgende:

M. Night Shyamalaen og hans ”The Last Airbender”. Han er i ferd med å bli en rekordholder etter å ha vunnet prisen før for ”Lady in the Water” og ”The Happening”. Andre filmer som høster nominasjoner er ”Sex and the City 2”, ”Eclipse”, ”The Bounty Hunter” og ”Vampires Suck”. Se hele lista her.

-Etter å ha hatt en hånd med i sin sønns karriere, tar Will Smith nå grep for datteren Willow. Han har startet arbeidet med en remake av klassikeren ”Annie”, med formål om å sette datteren i hovedrollen.

-Jack Bauer er ikke død! Det er langt igjen, men man har nå avgjort at filmingen av 24: The Movie skal settes i gang ved årsskiftet 11/12.

-Clint Eastwood setter seg i regissørstolen igjen. Denne gang for å geleide Beyoncé gjennom ”A Star is Born”. Filmen vil være den tredje remaken av den originale filmen, og handler – som navnet indikerer – om en ung artist som tar fatt på en stormende karriere. Det ryktes også at Will Smith skal inn i rollen som antagonist: En superstjerne med rusproblemer og dalende kurve. Kan bli spennende.

-Vi har snakket mye om den tredje Batman filmen de siste ukene, og endelig er det klart at den kvinnelige hovedrollen går til Anne Hathaway, og karakteren blir Celine ”Catwoman” Kyle.

-Ukas dårligste remake-ide kommer fra manusforfatter Will Beall. Han jobber nå med manuset til en ny versjon av actionfilmen ”Leathal Weapon”. Spørsmålstegnene er mange, både i bransjen og hos undertegnede. Er dette nødvendig? Er det i det hele tatt lurt? Her lukter det dårlig filmidé som sikkert blir veldig populær med en kjent tittel...

-Bruce Willis vil returnere som pensjonert superagent. Det er vedtatt en oppfølger til RED.

-Sasha Baron Cohen lar sine eksentriske karakterer ligge i sin neste film, og ikler seg uniform. Borat-barten bør kanskje på plass igjen, for han skal portrettere ingen ringere enn Saddam Hussein! Filmen er basert på boka ”Zabiba and the King”, skrevet av diktatoren selv. Filmens tittel? ”The Dictator” selvfølgelig.

Blogg

Filmmartin

Dato

24. januar 2011

Forfatter

Martin Svennæs

Kategori

Artikler