Bæ for Faen

Black Sheep
img_462cc2a7ce288.jpg
Hvis du, som hovedpersonen, er patologisk redd for sauer i utgangspunktet kan denne filmen ta livet av deg. Sauene i Black Sheep knurrer, brøler, bjeffer og gnager i stykker tarmene dine. Er du som meg barnslig nok til le lett hysterisk av kjøttsultne sauer som skytes i hodet, sparkes, slåes, kjøres over, settes fyr på og kappes i småbiter vil du derimot kose deg rått.

Syk, syk humor, blod, tarmer, sauesex og en lang rekke saueluktende referanser til skrekkfilmer (blant annet Night of the living Bæ, Bæindead, American Weresheep in New Zealand, Dawn of the Bæ, Bæscent) gjør dette til en av de beste filmene i sitt slag siden Peter Jackson og Sam Raimis glansdager. Og om noen av rollepersonene er slitsomme og filmen har et par hvileskjær mot slutten gjør det ingen verdens ting. Bæææædæss.

Jeg kjefter på dem ganske ofte, så kudos til Lundetangen Kinosenter for å sette opp denne såpass fort, selv om en større sal hadde vært å foretrekke.
_____________________________

ramme.jpg

Programmet har fått en slags fasong, Karlos, Erik, Lars Petter, Xmas B og noen flere har meldt sin interesse og ting går stadig fremover. Jeg oppfordrer dere som det linkes til herfra og andre interesserte til å sende meg en mail på gigaloffÆTTc2iDOTTnet hvis dere har lyst til å komme, dere er hjertelig velkomne. Skal få ut en lapp med litt praktisk info snart, så hvis du vil komme og tror at jeg ikke har mailaddressen din er det fint hvis du sender meg den.

Hvis noen disponerer soveplasser i rimelig avstand fra Katakombene er det fint hvis dere sier i fra. Jeg regner med at det lar seg gjøre å få fikset plass til de aller fleste, men jeg har ikke tid til å styre så mye med dette akkurat nå, og jo tidligere sånt er på plass jo bedre.

Ellers er det meste av informasjon og diskusjon å finne her.

Blogg

Fred Ut, Sønn

Dato

18. august 2007

Forfatter

fredut

Kategorier

film, katakombene

Merkelapp