Katakombene 09? / Njusflæsh #4

komber.jpg

På denne tiden av året pleier jeg å annonsere årets Katakomber, men i år vet jeg ikke riktig hva jeg skal gjøre. Det har seg slik at hvis alt fortsetter å gå bra ser Frøken Ut til å melde sin ankomst 7. Oktober, altså midt mellom de to tradisjonelle Katakombehelgene. Planen min var i utgangspunktet å kjøre Katakomber som vanlig og reise hjem når/hvis vannet går, men det er en god mulighet for at hun kommer litt tidligere, og da er det ikke umulig at det er en veldig sliten Fred Ut som skal ordne til Katakomber. Og hvis det er blir slitsomt å arrangere dette blir vitsen borte.

Så jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre. Vi kan for eksempel:

  1. Kjøre ekstremt tidlige Katakomber(i begynnelsen av September senest. Det er jo ikke umulig at babyen kommer så tidlig, men sjansen er jo en god del mindre).
  2. Kjøre ekstremt sene Katakomber, f.eks i November(er litt skeptisk til vær- og føreforhold så sent på året, det er kaldt i kombene også)
  3. Hoppe over Katakombene 09 og satse på ekstra bra Katakomber i 2010
  4. At rett og slett noen andre arrangerer i år, til vanlig tid. Det eneste ansvaret jeg har er å dukke opp. Jeg betaler fortsatt gjerne for leien av Katakombene, og kan skaffe til veie projektor og så mange filmer som den som sjefen ønsker, men dette hentes i god tid før helga, og noen andre henter nøkler, rigger opp og ned etc. Dermed kan det bli Katakomber hvis jeg ikke orker/kan stille.

Hva tror dere? Bruk kommentarfeltet! Jeg lover uansett at så lenge noen vil komme blir det Katakomber i 2010. Dette er IKKE slutten.

NJUSFLÆSH#4

dagsrevyen.jpg

Bloggen ut til å fortsatt putre på tomgang framover. Filmpostene kommer til å dukke opp når jeg har sett en del film, men for tiden har jeg for mange jern i ilden til å aktivt lete etter ting å skrive om. I steden for å SKULLE poste minst en gang i uka poster jeg når jeg føler for, og trives med det. Og jeg er svært aktiv både på Facebook (som Thomas Herlofsen) og på Twitter (som Gigaloff) for tiden, så vi sees kanskje der?

TorpedoJudas har to nye spillejobber. På Heistadpuben på Heistad den 5. Juni og sannsynligvis som oppvarmere for ValenTourettes på Kafe K i Porsgrunn den 8. Juli. Koselig hvis det kommer noen.

Av de andre tusen prosjektene mine er det ungdomsromanen De Normale som har beveget seg litt, jeg kommer til å poste det første lille kapittelet her ganske snart. Jeg bruker Curio til å organisere notatene mine, det er et av de programmene man lurer på hvordan man klarte å leve uten i så mange.

Jeg har skaffet meg blurayspiller, og bare det å se 2001 i høyoppløsning var verdt det. Filmpost kommer snart.