FUS!

The Secret Circle (2011–2012)

The Secret Circle (2011–2012) - FUS!Med dette innlegget har eg kuppa dei to siste plassane på FUS! med Britt Robertson-sentrerte innlegg. Denne gongen i The CW-serien The Secret Circle. Cassie (Britt Robertson) opplever eit tragisk dødsfall i familien og flyttar til Chance Harbor for å bu med bestemora.
FUS! / 29. april 2013 / Asbjørn Ness

The First Time (2012)

The First Time (2012) - FUS!The First Time er ein film i mi gate. Det er eit tenåringsdrama av den litt lette typen, inkludert komiske element. I hovudrollane har vi Dylan O’Brien (Teen Wolf) og Britt Robertson (Life Unexpected). To unge tv-skodespelarar som byrjar å bli rimeleg kjente. Det er god kjemi mellom desse.
FUS! / 26. april 2013 / Asbjørn Ness

Atlas Shrugged: Part I (2011)

Atlas Shrugged: Part I (2011) - FUS!Det Atlas Shrugged: Part I manglar av spesialeffektar du ikkje skulle lagt merke til, hentar filmen inn på god historie og gode poeng. I påvente av videolanseringa av andre del blei det eit gjensyn av denne undervurderte filmen. Han er minst like god som første gong eg såg han.
FUS! / 25. jan. 2013 / Asbjørn Ness

John Dies at the End

John Dies at the End - FUS!Søker du på John dies at the end på Filmweb får du i skrivende stund null treff. Det betyr vel at filmen basert på boka jeg akkurat har lest ferdig ikke får distribusjon i Norge. Det burde ikke overraske noen.
FUS! / 28. des. 2012 / Hjorthen

Og veien bare går og går. Og går. Når den først begynner

Og veien bare går og går. Og går. Når den først begynner - FUS!Jeg er mer glad i Tolkien, og i Peter Jackson enn de fleste. For noen år siden skrev jeg denne posten om Fellowship of the Ring, for eksempel. Men det er jo slik alle anmeldelser av THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY har begynt, så jeg skal forsøke å nærme meg den fra en annen kant.
FUS! / 17. des. 2012 / fredut

FUS!-snakk #2 12.12.2012

FUS!-snakk #2 12.12.2012 - FUS!Vår andre FUS!-snakk på Google+ hangout gikk ikke knirkefritt, men om man ser bort fra de tekniske problemene, min stadig skiftende hudfarge, og en vaskemaskin er det ganske så underholdende å se oss snakke oss gjennom et par tegneserier, Cloud Atlas og et polsk brettspill om å stå i kø.
FUS! / 13. des. 2012 / fredut

Indiefilm på Netflix: Right at Your Door (2006) og Kill List (2011)

Indiefilm på Netflix: Right at Your Door (2006) og Kill List (2011) - FUS!Først publisert på Fokalt Fortalt. Mange har forsøkt Netflix gratis i en måneds tid nå. For meg har tjenesten fungert helt greit til å ta igjen noen TV-serier og se noen få filmer jeg tidligere har gått glipp av.
FUS! / 19. nov. 2012 / Gunnar

FUS!-snakk #1 15.11.2012

FUS!-snakk #1 15.11.2012 - FUS!Vår første offisielle FUS!-snakk via Hangout på Google+ gikk på lufta i går. Tross litt tekniske problemer gikk det forholdsvis knirkefritt, og viktigst av alt; det var veldig gøy! Sjekk den ut.
FUS! / 16. nov. 2012 / Gunnar

Fringe, sesong 4

Fringe, sesong 4 - FUS!Det er noe med den første sesongen av TV-serier. Med få unntak blir de alltid stående som de beste. Dette kan komme av mange ting, men først og fremst er det nok nyhetens interesse, oppbygningen av karakterene og serieskapernes lidenskap som kommer til uttrykk.
FUS! / 12. nov. 2012 / Gunnar

Uskyld

Uskyld - FUS!Ålreit. Ingen av Sara Johnsens tre filmer har vært perfekte. Jeg likte Vinterkyss godt, fikk aldri helt fot for Upperdog, og er fortsatt litt usikker på hva jeg egentlig mener om Uskyld. Allikevel tar jeg sjansen på å proklamere at hun i dag er vår mest interessante regissør. Hvorfor?
FUS! / 5. nov. 2012 / Hjorthen

Echo og Terry Moores kvinner

Echo og Terry Moores kvinner - FUS!Denne omtalen ble først publisert på Fokalt Fortalt. For en tid tilbake kjøpte jeg den komplette samlingen av Terry Moores tegneserie Echo på Comixology.
FUS! / 27. okt. 2012 / Gunnar

Ghost Rider; Spirit of Vengeance (2011) – Hjelpe og trøste! får en forsterket betydning!

Ghost Rider; Spirit of Vengeance (2011) – Hjelpe og trøste! får en forsterket betydning! - FUS!Hjelpe og trøste! Nicolas Cage er tydeligvis misfornøyd med det å være skuespiller, for det han gjør her er intet mindre enn et karrieremessig selvmord…!
FUS! / 2. mai 2012 / Thomas D.J