Forfattere

Asbjørn Ness

ASBJØRN NESS er norges mest rutinerte filmblogger. Du finner enorme mengder av anmeldelsene hans på FILMDAGBOK.

17 innlegg

fredut

THOMAS HERLOFSEN aka FRED UT har mange jern i ilden, men ingen av dem er spesielt varme. Bloggen hans heter FRED UT, SØNN.

32 innlegg

Gunnar

GUNNAR BANGSMOEN er blant annet publisert fotograf. Han er også filmbloggerpioner og var blant annet med på å starte FILMANTROP, men leker nå mest alene på FOKALT FORTALT.

15 innlegg

Hjorthen

ARNE HJORTH JOHANSEN aka HJORTHEN er kjent fra Firdaposten og andre steder.
Bloggen hans heter HJORTHEN UTTALER SEG OM TING HAN IKKE HAR GREIE PÅ

14 innlegg

Iversen

ESPEN IVERSEN har blitt slått ut av Vil du bli Millionær. Bloggen hans heter IVERSEN REVISITED

1 innlegg

Jacob

JACOB OLSEN aka TMwtP bidrar med så og si ingenting av verdi til FUSBlogg. Han ser nesten ikke filmer engang. Under ikke så rent lite motstand fikk han delta i dette prosjektet, som hvis det skulle feile helt sikkert vil være hans skyld. Han har rett og slett negativ innflytelse på alt han deltar i. Like a virus. Bloggen hans heter FILMANTROP (se for øvrig under Gunnar, over).

5 innlegg

norserintrah

TOR ANDRE WIGMOSTAD har gjort for mye spennende til å oppsummere det i en setning. For tiden jobber han for Netcom der han blant annet driver deres IPHONE BLOGG. Privat skriver han om andre temaer på TYPISK TOR ANDRE.

7 innlegg

Thomas D.J

THOMAS D. JACOBSEN aka JAQO er en kronisk filmfrik som prøver å bruke hverdagen på å ikke vranglære elevene han underviser for i grunnskolen. Bloggen hans heter FILMFRIKERIER.

7 innlegg