Hot Fuzz

Mens jeg somler meg fram mot min første samlepost, bringer jeg en god gammel Gjemmestedet nyhet.

Jeg har tidligere forsøkt å få oversikt over godeste Edgar Wrights mange prosjekter, og i den forbindelse er det en glede å fortelle at filmingen av Hot Fuzz er i full gang! Hot Fuzz er da det nye prosjektet til Wright og Simon Pegg som tidligere har servert oss den fantastiske TV-serien Spaced og ikke minst Shaun of the Dead. Produsent Nira Park sier følgende om Hot Fuzz:

We're looking forward to giving the police action genre the same treatment we gave the living dead in 2004.

Filmen handler om Nicholas Angel (Pegg), en politimann så god at han blir flyttet til til en søvnig landsby på vestkysten for ikke å sette kollegene i skyggen. Her skjer det svært lite, helt til Angel og hans nye partner Danny Butterman (Nick Frost, selvfølgelig) oppdager at byen Sanford ikke er så rolig som det først virket som.

Dette kan ikke slå feil, og i tillegg har de samlet en fantastisk samling britiske skuespillere. I tillegg til Pegg og Frost treffer vi også Martin Freeman, Jim Broadbent, Timothy Dalton, Paddy Considine, Timothy Spall og ikke minst Steve Coogan.

Mens vi venter, kan vi kose oss og forkorte ventetida med noen videodagbøker fra innspillingen. Her gir blant annet Pegg oss et innblikk i treningen som må til for å gjøre en politifilm, samt Nick Frostsom skremmer livsskiten ut av Pegg. Simon Pegg drømmer også om en timeslang Spaced-spesial som skal nøste opp de løse trådene. Det er lenge vært rykter om mer Spaced og nå kan det altså faktisk skje. En ny sesong ville blitt for mye, så en slags spesialepisode, ala julespesialen til The Office, tror jeg ville vært perfekt! Jeg håper og tror...