Litt av hvert

Denne siden kommer til å gå gjennom en del forandringer i ukene som kommer. Jeg innser at det er forskjell på å gape over for mye og bite i det sure eplet.

Tiden strekker ikke til å gjøre alt det jeg har lyst til. Derfor kommer siden til å reorganiseres litt. For det første vil jeg fjerne ://musikk\\: i menyen. Begrensningene mine innenfor dette feltet er store, og jeg vil derfor kun poste ting om musikk i webbloggen når det passer. Videre vil jeg vie mesteparten av tiden og plassen til ://film\\:. Kanskje det over tid vil bli flere omtaler enn det det er i dag. Først må jeg finne ut hvordan dette skal organiseres. Uansett kommer jeg til å blogge som før og her kommer noen interessante lenker om ting jeg registrert i dag.

The Watchmen - websiden er oppe, og mens jeg prøver å skjule skuffelsen over at Darren Aronofskyikke har regien likevel så melder jeg meg på for å få oppdateringer (den kjente hovedstaden Oslo ligger i dette tilfellet i Florida... merkelig at de som har laget denne siden tror at det er kun amerikanere som er interessert?). En liten kuriositet er at Simon Pegg, kjent fra Shaun of the Dead og Spaced, er tilbudt en rolle (dette er bare rykter...) og jeg kan ikke forestille meg hvem han skulle spille! Ser ut som om han selv foreslår Rorschach.

MirrorMask - Her er lengre intervju med Dave McKean og her er et med Lisa Henson, Jim Hensons datter som visstnok er fan av Gaiman og McKean. I tillegg finner du en liten Q&A; med Neil på chizine.com.

Constantine - Ny trailer. Slik skal en skikkelig eksorsisme utføres!

Nok for denne gang.