Miami Vice - The Movie

Nå heter den heldigvis ikke det, men Michael Manner godt i gang med filmversjonen av TV-serien [IMDb] han selv var med å produsere.

Jeg har lenge tenkt å poste noe om denne, siden ryktene har svirret en god stund nå. Jeg har alltid vært fan av TV-serien, selv om det følgelig er noen år siden jeg så den sist. Om jeg skal ta meg råd til å kjøpe sesongene etterhvert som de spyttes ut på DVD for tiden, er heller tvilsomt.

Uansett, Colin Farrell og Jamie Foxx har tatt over dressene til henholdsvis Don Johnson og Philip Michael Thomas og spiller nå Crockett og Tubbs. Location er fortsatt Miami, men handlingen er flyttet til nåtid. Samtidig er flere gamle karakterer med som for eksempel Lt. Martin Costello (Barry Shabaka Henry) og Trudy Joplin (Naomie Harris). I andre roller finner vi Gong Li, Luis Tosar, John Hawkes og Justin Theroux. Ser også at Jim Jarmusch-gjengangeren Isaach De Bankolè også dukker opp. Foto er ved Dion Beebe som også hadde foto på fantastiske Collateral, noe som også tilsier at vi Miami Vice også skytes digitalt.

Det er ingen trailer eller lignende, men Colin Farrell Fansite har en haug med bilder fra settet og IGN Filmforce har en anmeldelse av manuset. Den er visstnok mer French Connection og Donnie Brascoenn Bad Boys og Lethal Weapon. Det vil si mer fokus på historien og handlingen, noe som igjen vil si at det er typisk Michael Mann. Som selvfølgelig er en bra ting.

Det høres kanskje litt håpløst ut med en filmatisering av denne serien (på lik linje med den planlagte filmversjonen av Dallas [IMDb]), men nå er det engang Michael Mann som har ansvaret og det lover selvfølgelig bra.

Hvis dette blir bra, kanskje det er på tide med en ny filmversjon av MacGyver også...

Blogg

Gjemmestedet

Dato

15. september 2005

Forfatter

djtokyoboogie

Les mer

Forrige:
Toronto

Neste:
Loft