Om

Bloggarkivet er en side som arkiverer nedlagte og inaktive, norske filmblogger. Bloggene som er lagt inn på siden har blitt spurt, og de har gitt sin tillatelse.

Formålet er å ta vare på innleggene før de går tapt. Mange har blogget mye bra om filmer i flere år, og når de legger ned skrivingen sin så forsvinner gjerne bloggene som følger av driftskostnader, nedlegging av system, eller andre årsaker. På Bloggarkivet kan innleggene bli liggende uten ekstra kostnad.

Bak Bloggarkivet står Asbjørn Ness, som til daglig driver Filmdagbok og Asbjørn Ness Web. Har du spørsmål, send en e-post til asbjorn.ness+bloggarkivet@gmail.com.

Personvern

Personlig informasjon i blogginnlegg

Bloggeierne har samtykket i at blogginnleggene legges på Bloggarkivet.

Matomo

Bloggarkiver bruker Matomo til å lagre statistikk om besøkende på nettsiden. Informasjonen blir lagret på Bloggarkivets webhotell, og ingen tredjepart får tilgang til informasjonen. IP-er blir anonymisert før statistikkdataen blir lagret i Matomo. Du kan også velge å hindre Matomo i å lagre anonyme dataa om deg ved å følgee instruksene under:

Du kan velge å ikke ha et unikt identifikasjonsnummer for informasjonskapsel for nettanalyse som er tilordnet datamaskinen din for å unngå aggregering og analyse av data samlet på denne nettsiden.

For å gjøre dette valget, trykk under for å motta en informasjonskapsel for utmelding.