Om

Bloggarkivet er en side som arkiverer nedlagte og inaktive, norske filmblogger. Bloggene som er lagt inn på siden har blitt spurt, og de har gitt sin tillatelse.

Formålet er å ta vare på innleggene før de går tapt. Mange har blogget mye bra om filmer i flere år, og når de legger ned skrivingen sin så forsvinner gjerne bloggene som følger av driftskostnader, nedlegging av system, eller andre årsaker. På Bloggarkivet kan innleggene bli liggende uten ekstra kostnad.

Bak Bloggarkivet står Asbjørn Ness, som til daglig driver Filmdagbok og Asbjørn Ness Web. Har du spørsmål, send en e-post til asbjorn.ness+bloggarkivet@gmail.com.

Personvern

Informasjonskapsler

Les om hvilke informasjonskapsler som Bloggarkivets tjenester bruker under hvert tjenestes punkt.

Google Analytics

Bloggarkivet bruker verktøyet Google Universal Analytics for å samle og analysere informasjon om hvordan besøkende bruker vårt nettsted. Vi gjør dette fordi vi ønsker å forbedre nettstedets funksjonalitet og innhold. Google Universal Analytics samler opplysninger om hvilke nettsider som blir besøkt, hvilke søkeord som blir brukt, nettlesertype, tidspunkt, hvor trafikken kommer fra, med videre. Informasjonen sendes til Google og lagres på selskapets servere.

Bloggarkivet er behandlingsansvarlig for bloggarkivet.no, og bestemmer derfor hvilke opplysninger Google Universal Analytics har tilgang til å behandle når det gjelder bruken av nettstedet.

IP-maskering

Bloggarkivet har valgt å maskere deler av brukerens IP-adresse, slik at informasjonen ikke inneholder identifiserbare personlige opplysninger.

Deling av data

Vi tillater ikke Google å dele våre besøksdata annet enn for å gi teknisk support. Google kan imidlertid overføre informasjonen til tredjeparter dersom det foreligger en rettslig plikt til dette, eller dersom slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.

Forhindre lagring av dine besøksdata

Om du ikke ønsker at Google Universal Analytics skal samle dine besøksdata, kan du installere Google Analytics opt-out. Dette er en tilleggsfunksjon for din nettleser som forhindrer slik lagring.

Bruk av informasjonskapsler

_ga 2 år Det brukes en identifikator bestående av to tilfeldig genererte 32-biters tall. Brukes for å skille mellom unike, anonyme brukere.
_gat 10 minutter Brukes for å redusere frekvens på etterspørsel.

Google Tag Manager

Bloggarkivet benytter Google Tag Manager til oppsettet av Google Analytics, med en Google Analytics-sporingskode som logger inn informasjon om den besøkende nettleser og datamaskin.

Personlig informasjon i blogginnlegg

Bloggeierne har samtykket i at blogginnleggene legges på Bloggarkivet.

Pengeinnsamling til drift

6 % av kr 1556 er samlet inn til Bloggarkivets drift.